Wedstrijd Websitemonster

Datum: 13 februari 2019
Leestijd: 3 minuten

Onlangs hielden we bij Websitemonster een straffe wedstrijd. Je kon een gratis website én een jaar gratis hosting winnen. Een cadeau ter waarde van 945 euro. De winnaar van onze wedstrijd is nu bekend…

Robin Verdonck, een gedreven sportcoach, is onze gelukkige winnaar. Robin overtuigde ons met zijn sterke motivatie. Zijn levensdoel is mensen gezonder en fitter maken. Dat vonden we zo mooi, dat moesten we toch wel ondersteunen.

Robin heeft zolang hij zich kan herinneren altijd al een passie voor sport gehad. Het begon ooit op z’n 6de met basketbal. Toen hij 16 werd, besliste hij om basketbalcoach te worden. Kortom, hij wou altijd al mensen motiveren om beter te worden. Het was voor hem dan ook evident dat hij personal trainer zou worden.

En nu is hij een personal trainer met een gloednieuwe website. Binnenkort toch. Momenteel werken onze monsters heel hard aan zijn nieuwe website.

We wensen Robin veel succes en we kijken uit naar die nieuwe website.

Wil jij ook een gratis website winnen? Neem dan vandaag nog deel aan onze wedstrijd. Wie weet win jij ook een gloednieuwe website…