Vergeet het reclameblad

Datum: 2 september 2018
Leestijd: 5 minuten

De impact van een advertentie in een reclameblad? Vaak al te beperkt, zeker als je er rekening mee houdt dat het ook een aardige duit kost. Maar moet dat dan nog adverteren? Nee hoor, met een eigen website heb je het perfecte alternatief in handen. En dan nog eentje waarop enkel jouw producten en diensten in de spotlights staan.

Een goedkope eigen folder

Natuurlijk kan je nog een heleboel folders laten drukken, deze bedelen en hopen dat ze bij de juiste personen terecht komen, maar het kan ook anders. Op je eigen website kan je perfect je dienstverlening presenteren en/of je producten onder de aandacht brengen. Bovendien doe je dit op je eigen kanaal, op de manier dat je zelf wil en zonder dat er concurrenten met jouw aandacht kunnen gaan lopen. Je kan je boodschap in je eigen visuele stijl en eigen omgeving brengen. Reken maar dat dit veel meer impact heeft dan in een blaadje.

Bereik mensen die naar je op zoek zijn

Hoe vaak komt een promoblad niet in handen van mensen die totaal niet op zoek zijn naar jouw product of dienstverlening? Zonde, want hier betaal je wel voor. Met een eigen website bereik je voornamelijk mensen die in jouw bedrijf geïnteresseerd zijn. Met de juiste content, goed geschreven SEO-webteksten en eventueel wat online advertenties kun je heel wat potentiële klanten naar je website lokken. Daar heb je de kans om ze in je eigen omgeving en eigen bewoordingen te overtuigen. Natuurlijk is de kans veel groter om zo klanten te overtuigen dan via een nietszeggende advertentie in een reclameblad.

Uiterst professioneel, super voordelig

Een professionele website duur? Uiteraard zijn er dure websitebouwers, al dan niet met clausules waardoor je jaren aan hen vasthangt, maar dat hoeft niet zo te zijn. Een WordPress website waar Google wild van is, die professioneel oogt en perfect mobiel te raadplegen valt hoeft geen fortuin te kosten. Meer dan een 5-tal pagina’s waarop je je troeven duidelijk maakt en je diensten/producten voluit in de kijker zet, meer heb je niet nodig om succes te boeken. Wees maar zeker dat je op het einde van de rit een stuk voordeliger uit bent dan met een reclameblad of folder. Zeker als de omzet gaat bekijken die je website genereert. Bovendien kan je dit perfect meten, terwijl dit bij een klassieke reclamefolder een heel stuk moeilijker is.

Little of Big Monster?

Ben je op zoek naar een professionele partner, die je zonder addertjes een WordPress website maakt om duimen en vingers bij af te likken? Een website met de juiste SEO-content, Google Maps, social media links en een contactformulier waardoor bezoekers je makkelijk kunnen contacteren? Neem dan zeker contact op met Websitemonster. Kies voor het Little of het Big Monster en laat uiterst betaalbaar jouw website op maat maken. Wedden dat je de investering in geen tijd hebt gerecupereerd en het reclameblad geen seconde meer mist?