Diensten

Webdesign

Websitemonster bouwt professionele & creatieve websites op maat. Elke website ziet er ook knap uit op mobiele toestellen, zoals een smartphone. Dat is belangrijk, omdat ongeveer de helft van de Belgen mobiel surft. Daarnaast leveren we je alle nodige webdiensten zoals je domeinnaam, hosting, e-mail en onderhoud. Alles om van je business een succes te maken.

Straffe copy

Onze copywriters schrijven aantrekkelijke content voor je doelgroep(en). Bovendien schrijven ze sterke SEO copy, zodat je website makkelijker teruggevonden wordt in Google.

E-commerce

We ontwikkelen trendy & gebruiksvriendelijke webwinkels. We houden rekening met de meest recente conversietechnieken. Natuurlijk voorzien we dat je klanten ook meteen online kunnen betalen. De bestellingen komen in de gekozen CMS of je mailbox terecht. Simpel en handig.

Online marketing

Zodra je website of webshop is gelanceerd, is je volgende werk het bekend maken. Ook daarvoor is Websitemonster de ideale partner. Een marketingbureau dat je online marketing tot in de puntjes verzorgt: social media, SEA, content, … Onze marketeers staan alvast te popelen.

Grafisch werk

Websitemonster ontwerpt graag een knap logo voor je. Een logo dat je doelgroep aanspreekt en je onderscheidt van de concurrentie. Wij kunnen ook een volledige huisstijl voor je ontwerpen. Kleuren, lettertypes en lay-out verzamelen we in een straffe, nieuwe huisstijlgids.

Tele- en chatservice

Vriendelijke medewerkers verzorgen graag je inbound calls en professioneel chatbeheer. Ze dompelen zich zo goed onder in jouw bedrijfscultuur, dat het wel lijkt alsof ze je eigen medewerkers zijn.